Aluminium pastes for aerated concrete
Factory Tour
About Us
about us

Babagan perusahaan kita

Apa sing kudu kita lakoni?

Suqian Teng'an New Building Material Co., Ltd. minangka perusahaan modern sing spesialisasine produksi lan penjualan pasta bubuk aluminium. Saiki duwe peralatan produksi kelas pertama lan instrumen uji coba canggih, kanthi teknologi produksi ilmiah lan inovatif lan kekuwatan teknis sing kuat kanggo nggawe industri pasta bubuk aluminium Perusahaan terkenal.

ndeleng liyane

Produk panas

Produk kita

Hubungi kita kanggo album conto liyane

Miturut kabutuhan sampeyan, kustomisasi kanggo sampeyan, lan menehi sampeyan akal

INGKIR SAIKI

Informasi paling anyar

warta

Suqian Teng'an New Building Material Co., Ltd. minangka perusahaan modern sing spesialisasine produksi lan penjualan pasta bubuk aluminium. Saiki duwe peralatan produksi kelas siji lan instrumen uji coba ...

Migunakake lan standar kualitas bubuk aluminium aerasi

Ana akeh klasifikasi bubuk aluminium aerasi. Jinis sing beda duwe kisaran presisi sing beda, lan panggunaan lan prestasine beda banget. Wêdakakêna aluminium aerasi kudu digunakake kanggo tujuan khusus, saengga nduweni syarat kualitas sing ketat. Aktivitas ...

Cara kerja adhem kanggo ngasilake pasta bubuk aluminium lan cara nyimpen

Pasta bubuk aluminium minangka salah sawijining bahan baku kimia, sing wis akeh digunakake dening industri sing ana gandhengane lan duwe peran gedhe. Bubuk aluminium uga duwe persyaratan tartamtu ing proses kasebut sajrone proses produksi, biasane nggunakake metode mekanik lan ...

Beda pigmen aluminium lan metode pamrosesan bubuk aluminium

Minangka bahan baku industri, bubuk aluminium umume digunakake ing industri modern, lan industri kayata bahan tahan api, paduan keramik, lan metalurgi kimia kudu ditrapake. Amarga bedane ing proses produksi, tampilan ing sangisore elektron ...