page_banner

Produk

Babagan bahan baku

Katrangan singkat:

Miturut kekandelan lempengan aluminium sing beda bisa dipérang dadi piring lancip lan piring kandel medium. Standar GB / T3880-2006 nemtokake kekandelan sing kurang saka 0,2 mm diarani foil aluminium.


  • Rega FOB: US $ 2300 / ton
  • Jumlah pesanan minimum: 10 / ton
  • Kemampuan Pasokan: 1.000 ton saben wulan
  • Spesifikasi pengepakan: 25kg / barel utawa 25kg / tas
  • Babagan sampling: Sampling gratis kurang saka 5 kg
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Babagan bahan baku

    Sing diarani foil dobel nol yaiku foil kanthi rong nol sawise titik desimal nalika kekandelane diukur kanthi mm, biasane foil aluminium kanthi ketebalan kurang saka 0,0075mm. Yen ditulis ing basa Inggris, foil tebal diarani "gaugefoil abot", foil tunggal diarani "medium gaugefoil", lan foil dobel diarani "lightgaugefoil '". Ing negara manca, foil aluminium kanthi kekandelan ≤40ltm kadhang kala diarani foil gauge ringan, lan foil aluminium kanthi kekandelan> 40btm sacara kolektif diarani gaugefoil abot.
    Miturut kekandelan lempengan aluminium sing beda bisa dipérang dadi piring lancip lan piring kandel medium. Standar GB / T3880-2006 nemtokake kekandelan sing kurang saka 0,2 mm diarani foil aluminium.
    Foil aluminium minangka bahan stamping panas sing langsung digulung dadi lembaran tipis kanthi aluminium logam. Efek stamping sing panas padha karo foil perak murni, mula uga diarani foil perak palsu. Amarga aluminium nduweni tekstur alus, kemuluran sing apik, lan kilau putih perak, yen lembaran sing digulung dipasang ing kertas offset kanthi sodium silikat lan bahan liyane kanggo nggawe aluminium foil, bisa uga dicithak. Nanging, foil aluminium iku gampang dioksidasi lan warnane dadi peteng, lan warnane bakal luntur nalika digosok utawa disentuh, mula ora cocog kanggo stempel panas tutup buku lan majalah sing wis suwe disimpen. Miturut bedane kekandelan, foil aluminium bisa dipérang dadi foil kandel, foil tunggal nol lan foil nol dobel. Isi aluminium foil dobel aluminium dobel luwih saka 99%.

    20210323_090024
    20210323_085941

    SERTIFIKAT ANALISIS

    Produk: Pasta Aluminium kanggo Konser Aerated Kumpulan Ora:
    20191212
    Tanggal Produksi:
    Dec.12.2019
    Nomer Model: GLS-65 Tanggal Tes: Des.12.2019 Tanggal Kadaluwarsa: Dec.12.2020
    BARANG SPESIFIKASI Asil Tes
    Konten sing ora molah malih ≥65% 65,6%
    Konten AL Aktif ≥88 92,3%
    D50 27 dina 27 dina
    Tingkat Distribusi Banyu Ora akeh partikel Ora akeh partikel
    Penampilan Abu-abu Sliver
    Saringan residu 1,5% -2,5%
    Rincian Kemasan Drum wesi lan kantong plastik utawa tas anyaman
    CATHETAN Kita bisa nggawe konten lan pelarut sing ora molah malih miturut kebutuhan sampeyan.
    Diretor: Cui zeguo Penilai: Wang Hongmei Inspektur: Wang Hongmei

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita