page_banner

Babagan Kita

Babagan perusahaan

Suqian Teng'an New Building Material Co., Ltd. minangka perusahaan modern sing spesialisasine produksi lan penjualan pasta bubuk aluminium. Saiki duwe peralatan produksi kelas pertama lan instrumen uji coba canggih, lan kerja sama karo teknologi produksi ilmiah lan inovatif lan tenaga teknis alternatif kanggo nggawe industri pasta bubuk aluminium Perusahaan terkenal.

20210323_140204

Pabrik utamane ngasilake: tempel bubuk aluminium adhedhasar banyu (GLS-70, GLS-65), kanthi produksi tahunan 10.000 ton. Produk kasebut diproduksi sesuai karo persyaratan standar industri bahan bangunan Republik Rakyat China, lan kualitas produk memenuhi persyaratan "JC / T407-2008". Lan miturut konfigurasi macem-macem bahan baku kanggo saben pabrikan, kualitas produk luwih trep lan sarat teknis sing ditemtokake ing "JC / T407-2008".

5ee1da7257410!400X400
5ee1dab5f3ec7!400X400
5ee1daaf3037b!400X400
5ee1da7e696c5!400X400

Kontrol Kualitas Sampurna

Kita duwe manajemen mutu profesional lan tim inspeksi proses.

Layanan Kualitas Tinggi Cepet

Kurang saka 2 jam kanggo saben priksaan 24 jam dina 365 dina saben taun

Kinerja Biaya sing Apik banget

Wangsulan Cepet; Kutipan Profesional; Pangiriman Cepet; Kualitas Tinggi; Jaminan Dagang.

Manajemen mutu sing sampurna

Pemeriksaan awal bahan baku, inspeksi kualitas cetakan, kontrol kualitas sing ketat sadurunge dikirim.

Proses produksi sing mateng

Formula rampung wis diverifikasi kaping pirang-pirang, lan kualitas pirang-pirang batch diajukake kanggo dipriksa.

Personel teknis profesional

Tim teknis inti luwih saka sepuluh wong, kanthi rata-rata 10 taun pengalaman teknis industri.

6

Layanan Perusahaan Kita

Produk sing diprodhuksi dening pabrik kita wis niti priksa kualitas suwene pirang-pirang taun, lan wis disertifikasi minangka unit anggota dening Asosiasi Konkrit Berawat China, lan wis nggawe kemitraan jangka panjang karo pabrikan bata sing duwe aerasi anyar. Kualitas, reputasi lan layanan minangka prinsip pabrik. Adhedhasar manajemen lan dipandu dening teknologi yaiku ngupayakake pabrik. Tujuane kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi produk bermutu. Rapat syarat pelanggan minangka janji. Ayo padha kerja bareng nggawe sesuk sing luwih apik.