page_banner

Produk

Karakteristik pasta bubuk aluminium

Katrangan singkat:

Fungsi bahan aerasi ing beton aerasi yaiku nindakake reaksi kimia ing bubur, nerbitake gas lan mbentuk gelembung cilik lan seragam, saengga beton aerasi duwe struktur keropos.


Detail Produk

Tag Produk

Fungsi bahan aerasi ing beton aerasi yaiku nindakake reaksi kimia ing bubur, nerbitake gas lan mbentuk gelembung cilik lan seragam, saengga beton aerasi duwe struktur keropos.

Ana macem-macem jinis agen penghasil gas, sing bisa dipérang dadi rong kategori: logam lan non-logam. Agen sing ngasilake gas logam kalebu bubuk utawa pasta kayata aluminium (AI), seng (Zn), magnesium (M2), paduan aluminium-seng lan paduan ferrosilicon. Non-logam kalebu hidrogen peroksida, karat karbida lan natrium karbonat ditambah asam hidroklorik. Nanging, amarga reaksi sing ngasilake gas aluminium logam cukup gampang dikontrol, volume ngasilake gas gedhe, lan cukup ekonomis, mula saiki, kabeh negara ing dunya nggunakake bubuk aluminium utawa pasta aluminium minangka agen penghasil gas.

IMG_0016
IMG_0013

Karakteristik pasta bubuk aluminium

Pasta bubuk aluminium minangka produk bubuk aluminium kaya pasta sing ngemot agen pelindung cair. Kaya bubuk aluminium, bisa digunakake minangka agen sing ngasilake gas kanggo beton aerasi. Kurva karakteristik sing ngasilake gas padha karo bubuk aluminium. Iki minangka jinis agen penghasil gas sing aman lan ekonomis sing wis digunakake kanthi akeh. Pasta bubuk aluminium umume duwe ciri ing ngisor iki

(1) Ora gampang entuk bledug
Kaya sing wis dingerteni, aluminium minangka jenis logam ringan. Kapadhetané 2,7g / cm3. Aluminium digawe bubuk sing apik banget. Partikel-partikel kasebut kedher utawa diunekake kanthi alur udhara, lan gampang banget mabur lan bubar suwene ing udhara. Nalika Kapadhetan bledug bubuk aluminium tekan 40-30mg per meter kubik, udara bakal njeblug yen nemoni semangat. Partikel bubuk aluminium ing pasta bubuk aluminium bakal mbentuk aglomerat utawa salep kanthi proteksi lan ikatan. Ing kahanan normal, ora ana kemungkinan utawa bisa mabur. Aman lan trep nalika nangani lan ngukur
(2) Ora ana listrik statis
Yen bubuk garing diangkut kanthi pneumatik utawa cepet digosok karo logam liyane, luwih gampang ngasilake muatan statis. Yen voltase medan elektrostatik tekan level tartamtu, bisa uga bisa nggawe percikan listrik lan nyalaake bubuk aluminium lan nyebabake kacilakan ledakan pembakaran. Powder aluminium ora gampang ngalami kedadeyan kasebut.
(3) Ora wedi pasang ombak
Bubuk aluminium garing duwe kerugian wedi wedi pasang lan banyu sajrone panyimpenan lan transportasi. Nalika banyu sithik dicampur dadi bubuk aluminium, amarga efek gabungan banyu lan macem-macem jejak pelarut sing mbebayani ing banyu, bubuk aluminium bisa tuwuh saka oksidasi alon nganti pembakaran spontan, utawa malah bisa nyebabake kobongan. Pasta bubuk aluminium biasane ngemot agen pelindung adhedhasar banyu, utawa minangka produk adhedhasar banyu, mula ora wedi karo kelembapan. Nanging, kelembapan eksternal bisa mengaruhi isi padat saka bubuk bubuk aluminium lan kudu dihindari.
(4) Trep kanggo ngukur manual
Amarga bubuk aluminium gampang dibuwang, mula ora gampang banget kanggo operasi bobot. Nimbang manual angel banget, lan bobot mekanik kudu nduwe bukti debu utawa tutup debu sing ditutup kanthi apik. Yen ora, produksi bakal kena pengaruh. Pasta bubuk aluminium biasane ora duwe masalah kaya ngono. Nanging, yen pasta bubuk aluminium diukur kanthi mekanis, luwih becik nyiyapake suspensi kanthi konsentrasi tartamtu, lan ngukur kanthi volume.
(5) Nduwe fungsi stabilisasi busa tartamtu
Sawetara bubuk aluminium kudu nambah macem-macem zat aktif ing permukaan nalika proses manufaktur. Sawetara zat kasebut bisa uga nyebabake stabilitas busa. Mula, yen kondhisi proses diijinke, penstabil busa bisa ilang utawa digunakake kurang.
(6) Keamanan produksi
Fitur pasta bubuk aluminium sing paling misuwur yaiku keamanan proses produksi. Nalika mecah bubuk aluminium, sawetara bubuk garing lan media grinding cair biasane ditambahake ing pabrik sekaligus, lan kabeh proses grinding kanthi grinding non-logam ana ing kahanan sing terisolasi lan ditutup, lan ora ana oksidasi lan masalah pembakaran. Mula, keamanan proses produksi luwih dhuwur tinimbang produksi bubuk aluminium.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita