page_banner

Hubungi Kita

Suqian Teng'an New Building Material Co., Ltd. (Biyen Huai'an Jiayi Building Material Co., Ltd.)

Alamat

No. 7, Jalan Jinggangshan, Taman Ilmu lan Teknologi Yiyang, Kabupaten Siyang, Kota Suqian

Telpon

+86 15252409018

+86 15161760478

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita