page_banner

Produk

Pandhuan kanggo nyimpen lan panggunaan produk

Katrangan singkat:

Produk iki minangka produk tempel sing ngemot agen pelindung cair, kanthi bentuk pelet lembab, lan ngemot antioksidan khusus lan alat nyebar.


  • Rega FOB: US $ 2300 / ton
  • Jumlah pesanan minimum: 10 / ton
  • Kemampuan Pasokan: 1.000 ton saben wulan
  • Spesifikasi pengepakan: 25kg / barel utawa 25kg / tas
  • Babagan sampling: Sampling gratis kurang saka 5 kg
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Babagan bahan baku

    Deskripsi produk pasta bubuk aluminium
    Jeneng produk yaiku pasta bubuk aluminium adhedhasar banyu kanggo beton aerasi, yaiku agen penghasil gas kanggo beton aerasi. Peran beton aerasi yaiku reaksi kimia kanthi silime quicklime ing bubur kanggo ngeculake gas lan mbentuk gelembung sing apik lan seragam, nggawe beton aerasi duwe struktur keropos.
    Produk iki minangka produk tempel sing ngemot agen pelindung cair, kanthi bentuk pelet lembab, lan ngemot antioksidan khusus lan alat nyebar. Yen dibandhingake karo bubuk aluminium, ora gampang ngasilake bledug, ora ngasilake listrik statis, ora wedi karo kelembapan, luwih gampang ditimbang kanthi manual, lan duwe fungsi stabilisasi busa. Iki produk anyar sing aman lan irit kanggo gassing.
    Kanggo mesthekake panggunaan normal produk iki, elinga:
    1. Produk kasebut kudu disimpen ing gudang sing garing, berventilasi lan adhem;
    2. Sampeyan kudu diisolasi saka banyu, asam, alkali, produk korosif, sumber panas, sumber geni, lsp. Kanggo nyegah pengaruh gas;
    3. Prodhuk kudu digunakake langsung nalika digunakake, lan kudu nutup wektu sawise njupuk supaya ora nyampur obyek asing liyane;

    IMG_0029
    IMG_0032

    Pasta aluminium AAC dadi pirang, bubuk serpih, pangolahan alus sing diproduksi dening pelarut mineral, pelarut banyu khusus, surfaktan. Duwe fitur kinerja sing stabil, kegiatan sing dhuwur, gampang digunakake, gampang disebarake ing banyu, migunani kanggo ngolah produksi casting beton, ing suhu sithik, lan beku, sawise indeks aluminium leleh ora diganti, kegiyatan kasebut cocog agen aditif lan foaming produk silikat, tekan indeks umum utawa ngluwihi standar eksekutif JC / 407-2000 negara.
    Pasta bubuk aluminium digunakake kanggo industri blok AAC. Kanthi jinis pelarut banyu lan tempel, luwih becik ditambahake ing mesin pemblokiran AAC, sing duwe polusi ing lingkungan. Kajaba iku, pasta bubuk aluminium sing diproduksi dening mesin produksi duwe aktivitas aluminium sing dhuwur lan laju gas rambut kanthi cepet, lan ukuran fraksi bisa digawe lan diatur miturut kebutuhan pelanggan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita