page_banner

Produk

Proses produksi pasta bubuk aluminium

Katrangan singkat:

Pisahake foil aluminium kanthi kekandelan sing beda kanggo mesthekake kekandelan bahan baku. Nalika nggunakake ingot aluminium minangka bahan baku, priksa manawa ora ana ukuran partikel oksida lan seragam.


  • Rega FOB: US $ 2300 / ton
  • Jumlah pesanan minimum: 10 / ton
  • Kemampuan Pasokan: 1.000 ton saben wulan
  • Spesifikasi pengepakan: 25kg / barel utawa 25kg / tas
  • Babagan sampling: Sampling gratis kurang saka 5 kg
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Proses Produksi

    Panggunaan pasta bubuk aluminium nduweni status tartamtu ing industri bahan bangunan. Kualitas produk duwe akeh pangguna ing industri, lan kualitas produk dijamin. Ayo kula kirim proses produksi pasta bubuk aluminium.
     Nalika kontrol kualitas bahan mentah nggunakake kethokan aluminium foil minangka bahan baku, foil kudu dipilih dhisik, foil teroksidasi dijupuk, lan foil aluminium kanthi kekandelan beda dipisahake kanggo mesthekake kekandelan bahan baku. Nalika ingot aluminium digunakake minangka bahan baku, kudu dielingi ora ana ukuran partikel oksida lan seragam.
    Pabrik werni nyelehake partikel aluminium utawa aluminium sing dipilih lan solusi banyu macem-macem aditif kanthi minyak menyang pabrik werni kanggo mecah. Sajrone proses mecah, suhu ing mesin kudu dikontrol kanthi ketat. Yen suhu sithik banget, bisa diatur kanthi adhem nganggo banyu. Ngenteni proses fineness saka materi Yen wis memenuhi syarat, mesin bakal mandheg. Bantuan grinding sing digunakake bisa nggawe proses panggilingan bola tanpa nemplekake werni, lan bubuk lan bubuk ora bakal nemplek, saengga panggilingan bola bisa mlaku kanthi lancar. Bubuk banyu kanthi seragam bisa nyebar bubuk aluminium ing larutan banyu, sing bisa digunakake kanggo digiling. Agen korosi bisa nyegah bubuk aluminium reaksi kimia kanthi banyu. Agen pelapik bisa nyegah bubuk aluminium saka kontak karo udara lan reaksi karo banyu ing pabrik bola, yaiku bubuk aluminium dibungkus. Deterjen dicuci dening oksida ing pabrik werni. kualitas produk.

    IMG_0011
    IMG_0016

    Sawise pabrik bola ngeculake mandheg, langsung tambahkan cairan pembuangan sing wis disiapake ing mesin, wiwiti lan lakokake suwene 3 ~ 5 menit, jupuk mesin dadi bosen lan encer, gunakake vakum kanggo nyedhot bahan menyang tangki panyimpenan sementara. Banjur gunakake banyu bersih 30 ~ 50kg, siram bahan sing isih ana ing mesin, banjur gunakake vakum kanggo nyedhot banyu menyang tangki panyimpenan sementara.
    Dehidrasi Lebokake suction nyedhot menyang tangki filter nyedhot, banjur bukak tutup tutup tangki panyimpenan sementara, lan lebokake cairan tank menyang tangki filter sedhot. Sawise tank wis kebak, tutup klep, pompa vakum pneumatik, mbukak katup dehidrasi lan katup tangki panyimpenan banyu, Sapa sing kudu di sedot menyang tangki panyimpenan banyu, kanggo didaur ulang. Bubur ing saringan sedhot dibuwang sawise konten padhet wis memenuhi syarat, lan banjur dikemas ing laras.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita