page_banner

warta

Minangka bahan baku industri, bubuk aluminium umume digunakake ing industri modern, lan industri kayata bahan tahan api, paduan keramik, lan metalurgi kimia kudu ditrapake. Amarga bedane ing proses produksi, tampilan ing sangisore mikroskop elektron umume bentuke tetes lan ora teratur. Mula, pigmen aluminium duwe macem-macem wujud. Contone, bubuk aluminium bubuk lan pasta perak aluminium. Sabanjure, aku bakal ngenalake macem-macem bentuk pigmen aluminium, macem-macem karakteristik bubuk aluminium, bubuk aluminium nutupi lan pasta perak aluminium, lan cara pangolahan ing proses produksi bubuk aluminium.

   1. Antarane kabeh aplikasi bubuk aluminium bahan mentah, produksi bubuk aluminium cat (yaiku bubuk aluminium pigmen) lan pasta aluminium (yaiku pasta perak aluminium) minangka salah sawijining bidang aplikasi utama.

  1. Powder aluminium sing dicet nuduhake bubuk aluminium sing wis dibungkus lan diobati karo partikel aluminium kanthi bentuk serpihan, lan permukaane ditutupi lan cocog kanggo pigmen.

  2. Wêdakakêna aluminium cat nduwéni tampilan sing serpihan, nduwe ciri tameng fisik sing apik, kilau logam putih perak, lan efek optik saka sudut acak. Bubuk aluminium pigmen sing dilapisi asam lemak sing luwih dhuwur uga nduweni sipat ngambang ing film cat. Teknologi produksi bubuk aluminium lapisan wis maju, prosese apik, lan efeke apik

  3. Tempel perak aluminium minangka campuran bubuk aluminium pelarut lan pelarut. Karakteristik panggunaane kira-kira padha karo bubuk aluminium bubuk. Nanging, amarga riwayat proses panggunaan, panggunaan pasta perak aluminium luwih umum lan produksi lan penjualane luwih gedhe.

Mula, bubuk aluminium bahan baku minangka bahan baku utama kanggo produksi pigmen aluminium, lan ora duwe sifat perisai fisik (daya ndhelik) lan efek optik logam sing dibutuhake pigmen aluminium. Powder aluminium lapisan lan pasta perak aluminium minangka rong jinis pigmen aluminium. Bubuk aluminium pelapis umume digunakake kanggo ngasilake lapisan bubuk, lan tempel aluminium umume digunakake kanggo ngasilake lapisan pelarut utawa banyu.

5ee1f1e76d434!300X217

2. Cara pangolahan ing produksi bubuk aluminium:

  1, metode atomisasi

   Metode atomisasi bubuk aluminium dipérang dadi atomisasi udara lan atomisasi nitrogen.

  2, cara panggilingan bal

   Metode panggilingan werni bubuk aluminium dipérang dadi panggilingan bola basah lan panggilingan bola garing.

  3, cara chip

  Aluminium logam dilebokake dening mesin chip.

  4, cara ngremukake

  Nggunakake crusher kanggo remuk lan granulate.

     5. Mecah lan granulasi

  Nggunakake gilingan kanggo mecah lan ngasilake partikel aluminium logam.

Minangka bahan baku kimia sing serbaguna banget, bubuk aluminium umume digunakake ing pigmen, kembang api, lan industri metalurgi. Prospekane apik banget. Yen sampeyan duwe kabutuhan bubuk aluminium, sampeyan kudu milih pabrikan biasa kanggo tuku lan nggunakake bubuk aluminium kanthi wajar lan bener lan mbayar panggunaan kasebut.


Wektu kiriman: Jun-03-2019