page_banner

warta

Pasta bubuk aluminium minangka salah sawijining bahan baku kimia, sing wis akeh digunakake dening industri sing ana gandhengane lan duwe peran gedhe. Bubuk aluminium uga duwe syarat tartamtu ing proses kasebut sajrone proses produksi, biasane nggunakake metode mekanik lan metode kerja adhem. Cara pangolahan adhem utamane gumantung ing aluminium sampah kanggo ngasilake pasta bubuk aluminium, sing ramah lingkungan lan hemat energi. Artikel iki bakal ngomong babagan cara ngolah adhem kanggo ngasilake pasta bubuk aluminium lan panyimpenan pasta bubuk aluminium kanggo beton aerasi.

5ee1f1cee9469!300X217

One, masalah sing kudu diwenehi perhatian ing produksi pasta bubuk aluminium kanthi cara adhem

   Masalah ing ngisor iki kudu diwenehi perhatian nalika nggunakake teknologi iki kanggo ngasilake bubuk aluminium kanthi proses dingin saka aluminium scrap.

  1. Temokake syarat kualitas lan jumlah produk

Pangolahan kadhemen aluminium sisa luwih angel tinimbang logam biasa. Amarga atose kurang, kateguhan sing apik, lan konduktivitas termal sing cepet, mula angel diolah. Kudu diatasi lan ditemokake ing proses desain proses lan pangembangan peralatan kanggo nggayuh produk. Syarat kualitas lan syarat kuantitas.

  2, ngirit investasi

  Daur ulang aluminium kethokan minangka industri kanthi bathi cilik nanging turnover cepet. Mula, kudu nyuda biaya supaya entuk bathi sing luwih apik. Rega peralatan, biaya pabrik lan rega dodolan produk kudu dipikirake.

   3. Ngurangi kapasitas motor kabeh lini produksi

  Konsumsi listrik minangka salah sawijining biaya produksi bubuk aluminium sing paling penting sing diproduksi dening aluminium bekas, sing langsung mengaruhi daya saing pasar produk lan keuntungan ekonomi saka perusahaan. Mula, kanthi premis manawa kualitas produk lan persyaratan jumlahe dipenuhi, aliran proses disederhanakake lan proses kanthi efisiensi tinggi lan konsumsi energi sithik dipilih.

2. Pasta bubuk aluminium, pabrik bubuk aluminium, gas beton aerasi sing ngasilake bubuk aluminium, agen penghasil gas beton berudara

   Prakara sing perlu digatekake ing panyimpenan pasta bubuk aluminium kanggo beton aerasi:

  1. Produk kasebut kudu disimpen ing gudang sing garing, berventilasi lan adhem.

  2. Sampeyan kudu diisolasi saka banyu, asam, alkali, produk korosif, sumber panas, sumber geni, lsp.

  3. Prodhuk kudu digunakake langsung sawise digunakake, lan kudu nutup wektu sawise njupuk supaya ora nyampur reaktan liyane.

  4. Periode panyimpenan bubuk bubuk aluminium yaiku 6-12 wulan.

  Pasta bubuk aluminium sing diproduksi dening perusahaan kami wis digunakake dening akeh pangguna kanggo nglaporake manawa kualitas bisa dipercaya. Blok beton aerasi sing diproduksi duwe pori-pori seragam lan kekuatan kompresi cocog karo standar nasional. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan bubuk aluminium utawa pengin tuku, sampeyan bisa ngetutake. Sugeng rawuh kanca saka kabeh lapisan masarakat kanggo ngunjungi lan kerja sama lan berkembang bebarengan.


Wektu kiriman: Jan-13-2021