page_banner

warta

Ana akeh klasifikasi bubuk aluminium aerasi. Jinis sing beda duwe kisaran presisi sing beda, lan panggunaan lan prestasine beda banget. Wêdakakêna aluminium aerasi kudu digunakake kanggo tujuan khusus, mula sarat sarat kualitas sing ketat. Tingkat kegiatan bubuk aluminium aerasi yaiku uga kehebohan, tampilan lan bentuk produk, uga reaksi fisik lan kimia sakabehe, kudu memenuhi standar sing relevan. Ing ngisor iki minangka perkenalan rinci.

5ee1f1b12e8b4!300X217

1.Kanggo bubuk aluminium aerasi

1). Bubuk aluminium sing apik banget: biji LFT1, LFT2, lan akurasi yaiku 0,07 ~ 0, lan bahan kasebut ingot aluminium murni. Panganggone utama: Umume digunakake minangka bahan bakar kanggo propulsi roket ing industri aeroangkasa, lan bahan liyane digunakake ing industri militer.

2). Bubuk aluminium sing apik banget: FLT1, FLT2, presisi 16 ~ 30V meter, bahan ingot aluminium murni. Panggunaan utama: Iki digunakake kanggo bahan cat logam eksterior kanggo mobil mewah, ponsel, sepeda motor lan sepeda.

3). Bubuk aluminium nggawe baja: Biji kasebut yaiku FLG1, FLG2, FLG3, lan ukuran partikel yaiku 0,35-0, sing bisa diprodhuksi saka aluminium bekas. Panggunaan utama: degassing lan deoksidasi.

4). Bubuk aluminium sing apik: Biji kasebut yaiku FLX1, FLX2, FLX3, FLX4, lan ukuran partikel yaiku 0,35-0. Panggunaan utama: Digunakake ing industri kimia, kembang api, lsp.

5). Powder aluminium giling: Biji kasebut yaiku FLQ1, FLQ2, FLQ3, lan ukuran partikel yaiku 0,08-0. Panganggone utama: digunakake ing industri kimia, pengecoran, kembang api

6). Bubuk aluminium pelapis: umume digunakake kanggo lapisan anti karat, anti karat lan lebur, ngasilake kembang api, lsp. Panggunaan kabel limbah tingkat tinggi bisa ngasilake bubuk aluminium cat biasa.

7). Bubuk paduan aluminium-magnesium: Biji kasebut yaiku: FLM1, FLM2. Panganggone utama: kembang api, pertempuran eksplosif, industri militer

8). Bubuk aluminium-magnesium kembang api: Nilai kasebut yaiku FLMY1, FLMY2, FLMY3, FLMY4, lan ukuran partikel yaiku 0,16 ~ 0. Bisa diproduksi nggunakake aluminium scrap.

2. Standar kualitas bubuk aluminium aerasi

1). Aluminium aktif bubuk aluminium: Generasi gas bubuk aluminium nemtokake jumlah bubuk aluminium sing digunakake ing beton aerasi. Jumlah gas sing digawe dening bubuk aluminium nuduhake volume hidrogen sing diproduksi dening unit massa bubuk aluminium sing reaksi lengkap karo banyu ing kahanan standar. 1g aluminium logam duwe volume gas teoritis 1,24L ing kahanan standar, dene bubuk aluminium industri ngemot sawetara impurities, lan sawetara aluminium dioksidasi dadi alumina, sing nggawe volume gas bubuk bubuk asli luwih murah tinimbang nilai teori.

2). Fineness bubuk aluminium: Kehalusan bubuk aluminium ora mengaruhi jumlah produksi gas, nanging mengaruhi tingkat generasi gas. Bubuk aluminium sing luwih apik, luwih gedhe wilayah permukaan tartamtu lan luwih akeh area permukaan sing melu reaksi, mula generasi gas diwiwiti luwih dhisik. Kacepetan cepet, lan ambegan uga luwih cepet. Ing proses produksi, bubuk aluminium kudu duwe kontrol kualitas sing luwih ketat, lan kehalusane biasane dikontrol ing sawetara tartamtu. Sawetara pabrikan lan proses produksi beda-beda, lan kepenak sing nyata isih fluktuasi banget, sing bakal nyebabake beton aerasi stabilitas pouring dadi luwih parah.

3). Wangun partikel bubuk aluminium: Wangun bubuk aluminium duwe pengaruh penting marang karakteristik aerasi bubuk aluminium. Bentuk beton aerasi kudu diwadhahi godhong wiyar utawa ora teratur sawise digiling, lan partikel bubuk aluminium sawise digiling, mbentuk bentuk bersisik tipis tipis, kanthi permukaan logam anyar sing luwih gedhe, mula nambahNyawangreaksi gas.

4). Tingkat bubuk bubuk aluminium: Ing ndhuwur kasebut ngenalake sifat fisik lan kimia standar mutu bubuk aluminium. Apa sifat fisik lan kimia bubuk aluminium cocog karo kebutuhan produksi beton aerasi kudu dibayangke ing proses ekspansi gas bubur. Mula, ngukur proses evolusi gas bubuk aluminium ing bubur bisa ngevaluasi kinerjane.

5). Penyebaran banyu bubuk aluminium: bubuk aluminium aerasi minangka bubuk aluminium logam hidrofilik, sing ditanggepi larutan banyu ing banyu. Nalika bubuk aluminium ditambahake ing bubur, luwih akeh dispersibilitas banyu, luwih larut ing banyu, lan reaksi gas Bisa ditindakake sanalika bisa. Sawetara pabrikan bubuk aluminium nggunakake sawetara produk aluminium sing ngemot minyak utawa kotoran sing ora larut banyu kanggo ngasilake bubuk aluminium aerasi, sing bakal nyebabake zat sing ora larut banyu ing lumahing bubuk aluminium, sing nyebabake dispersi banyu bubuk aluminium Kayane kinerja sing kurang , ora nyebar ing bubur, lan aglomerat, sing pungkasane nyebabake gassing sing ora lancar lan mengaruhi kualitas pouring.


Wektu kiriman: Jan-13-2021