page_banner

Warta perusahaan

Warta perusahaan

  • Uses and quality standards of aerated aluminum powder

    Migunakake lan standar kualitas bubuk aluminium aerasi

    Ana akeh klasifikasi bubuk aluminium aerasi. Jinis sing beda duwe kisaran presisi sing beda, lan panggunaan lan prestasine beda banget. Wêdakakêna aluminium aerasi kudu digunakake kanggo tujuan khusus, saengga nduweni syarat kualitas sing ketat. Aktivitas ...
    Waca liyane
  • Cold working method to manufacture aluminum powder paste and how to store it

    Cara kerja adhem kanggo ngasilake pasta bubuk aluminium lan cara nyimpen

    Pasta bubuk aluminium minangka salah sawijining bahan baku kimia, sing wis akeh digunakake dening industri sing ana gandhengane lan duwe peran gedhe. Bubuk aluminium uga duwe persyaratan tartamtu ing proses kasebut sajrone proses produksi, biasane nggunakake metode mekanik lan ...
    Waca liyane
  • Different forms of aluminum pigments and aluminum powder processing methods

    Beda pigmen aluminium lan metode pamrosesan bubuk aluminium

    Minangka bahan baku industri, bubuk aluminium umume digunakake ing industri modern, lan industri kayata bahan tahan api, paduan keramik, lan metalurgi kimia kudu ditrapake. Amarga bedane ing proses produksi, tampilan ing sangisore elektron ...
    Waca liyane