page_banner

Produk

Prinsip aplikasi pasta bubuk aluminium ing beton aerasi

Katrangan singkat:

Aluminium minangka logam sing aktif banget, bisa menehi reaksi karo banyu kanggo ngganti hidrogen ing banyu lan ngasilake alumina sing kuwat


  • Rega FOB: US $ 2300 / ton
  • Jumlah pesanan minimum: 10 / ton
  • Kemampuan Pasokan: 1.000 ton saben wulan
  • Spesifikasi pengepakan: 25kg / barel utawa 25kg / tas
  • Babagan sampling: Sampling gratis kurang saka 5 kg
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Prinsip kerja pasta bubuk aluminium beton aerasi

    Kaya sing wis dingerteni, aluminium minangka logam sing aktif banget. Bisa reaksi karo banyu kanggo ngganti hidrogen ing banyu lan ngasilake alumina sing kuwat. Amarga lumahing partikel bubuk aluminium sing kena hawa wis dioksidasi dening oksigen ing udhara, mula ngasilake alumina sing inert kanggo nglindhungi. Membran ngalangi kontak antara aluminium lan banyu. Ana sawetara zat alkali ing bubur beton aerasi, kayata kalsium hidroksida, lan alumina bisa dibubarake ing larutan alkalin kanggo ngasilake metaaluminasi. Nalika film oksida ing lumahing bubuk aluminium wis larut, aluminium logam bakal bereaksi karo banyu kanggo ngganti hidrogen ing banyu lan mbentuk hidroksida aluminium gelatinous. Nanging, iki uga ngalangi kontak antara banyu lan lumahing aluminium logam, kaya aluminium oksida. , Supaya reaksi ora bisa diterusake. Nanging, aluminium hidroksida uga bisa larut ing larutan alkalin kanggo mbentuk metaaluminasi. Kanthi cara iki, ing larutan alkalin, aluminium bisa terus bereaksi karo banyu kanggo ngasilake gas hidrogen nganti aluminium logam dikonsumsi. Hidrogen disebar kanthi seragam ing pulp kanthi kira-kira gelembung bola, sing nambah volume bubur lan mbentuk produk silikat keropos sawise dikencengi.

     Katrangan Produk

    Pasta aluminium kita digunakake ing industri konstruksi kanggo ngasilake beton aerasi otomatis (AAC). Minangka jinis banyu lan tempel, luwih becik ditambahake ing mesin pemblokiran AAC, sing duwe polusi ing lingkungan.

    Karakteristik Produk:

    Pasta kanthi 65%, 70% konten padhet standar. Konten padhet liyane lan ukuran Partikel sing beda-beda kasedhiya kanggo entuk evaluasi gas hidrogen sing tepat, struktur pori, kekuatan kompresi kapadhetan, wektu reaksi (wektu tinggal) pas karo sistem produksi.

    IMG_0012
    IMG_0016

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita