page_banner

Produk

Lingkup aplikasi pasta aluminium terhidrasi

Katrangan singkat:

Pasta bubuk aluminium aerasi minangka jinis bahan anyar sing dikembangake. Wis akeh digunakake ing pirang-pirang industri kayata agen penghasil gas beton berudara, kembang api, metalurgi termosit, sikat cat perak lan liya-liyane.


  • Rega FOB: US $ 2300 / ton
  • Jumlah pesanan minimum: 10 / ton
  • Kemampuan Pasokan: 1.000 ton saben wulan
  • Spesifikasi pengepakan: 25kg / barel utawa 25kg / tas
  • Babagan sampling: Sampling gratis kurang saka 5 kg
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Lingkup panggunaan produk

    Pasta bubuk aluminium aerasi penting banget kanggo produksi lan konstruksi macem-macem industri. Panggunaan utama ing bidang beton aerasi yaiku reaksi kimia silika, bubuk aluminium, jeruk nipis, lsp. Sajrone proses produksi kanggo nggayuh pelepasan gas. Kanthi cara iki, struktur keropos bisa katon ing njero blok beton sing digawe.

    Pasta bubuk aluminium aerasi wis nggawe aliran proses sing cukup lengkap ing panggunaan blok beton aerasi. Sampeyan kudu nyelehake pasta bubuk aluminium sing anaer ing mixer bubur bubuk aluminium. Sawise pasta bubuk aluminium aerasi cukup di aduk Lebokake pasta bubuk aluminium aerasi menyang skala bobot bubur bubuk aluminium, lan pasang jumlah bubur bubuk bubuk aluminium aerasi lan bahan baku kayata jeruk nipis, fly fly lan gypsum menyang pouring mixer, sing diasilake dening reaksi kimia ing antarane pasta bubuk aluminium aerasi lan bahan-bahan Bahan alkali bisa ngeculake hidrogen lan gas liyane ing njero, supaya bisa ngasilake efek gelembung, supaya bobot bata sing diprodhuksi luwih cilik tinimbang produk sing diproduksi kanthi metode produksi tradisional, lan produksi tambahan liwat pasta bubuk aluminium aerasi uga kabeh Salah sawijining jinis produksi beton sing luwih trep lan luwih entheng bisa uga luwih saka separo bobot saka struktur beton bata biasa.

    IMG_0032
    IMG_0013

    Kauntungan:
    1 Kapasitas tinggi: Pabrik pabrik 30 ton bubuk bubuk aluminium saben dina.
    2 Standar dhuwur: Garis produksi standar nasional lan ekspor standar dikemas.
    3 OEM lan ODM: OEM lan ODM disambut.
    4 Tim layanan profesional: Kita duwe luwih saka 10 taun pengalaman produksi. Kita bisa dadi pisanan kanggo sampeyan ngatasi masalah nalika nggunakake bubuk pasta aluminium.

    FAQ

    P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

    A: Kita pabrik sing duwe luwih saka 40 tenaga ahli.

    P: Jam pinten kiriman kanggo pesen iki?

    A: Biasane, wektu pangiriman kita 5-10 dina. Yen barang wis ana utawa 15-35 dina yen barang ora ana ing stok, miturut jumlah.

    P: Apa sampeyan bisa nambah logo dhewe ing produk?

    A: Ya, Kita nawakake layanan kanggo nambah logo pelanggan ing produk.

    P: Apa sampeyan nggawe dhewe?

    A: Ya, awake dhewe. Kita duwe pabrik dhewe. Sugeng rawuh ing pabrik kapan wae. Uga bisa njupuk sampeyan ing bandara lan stasiun.

    Q. Apa aku bisa entuk diskon?

    A: Ya, Kanggo pesanan gedhe lan Pelanggan Kerep, kita menehi diskon sing cukup.

    Yen sampeyan duwe pitakon liyane, coba hubungi kula!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita